Sofia/Hotel Marinela

Sofia/Hotel Marinela AUTOVERHUUR

adres

James Bourchier Boulevard 100, 1407 Sofia

GDS-Code: SOF

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

09:00 - 19:00

Vakanties:

09:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Sofia/Hotel Marinela

Wat maakt de autoverhuur Sofia/Hotel Marinela zo speciaal?

Terugbrengen wanneer je wilt:

Je kunt je auto 24u op 24u inleveren, op aanvraag.

Uitgebreid aanbod:

SIXT levert voertuigen uit verschillende categorieën.

Steeds paraat:

Bij ons kun je rekenen op perfecte klantvriendelijkheid.

Goede uitvalsbasis:

Onze vestiging ligt nabij diverse topbezienswaardigheden.

Sofia/Hotel Marinela Autoverhuur

Sofia’s attracties zoals Golden Bridges, Kerk van Bojana of Vitosha bezoeken? Huur een auto bij SIXT Sofia/Hotel Marinela Autoverhuur. Dankzij onze auto’s uit categorieën zoals economy, compact, sedan, bestelbusje, SUV, cabrio, personenbusje, luxe & sportmodellen kun je de wondermooie sites gelegen in het Zuiden en andere onvergetelijke plaatsen in Sofia verkennen. Of je de smalle straten doorkruist met een compacte auto of de bergen intrekt in een SUV, wij hebben je voertuig aan een goede prijs. Je kunt de auto’s optimaliseren met navigatiesysteem, extra bestuurder en kinderstoelen.

Sofia/Hotel Marinela Autoverhuur

SIXT vestiging Sofia/Hotel Marinela Autoverhuur

Hoewel Sofia/Hotel Marinela Autoverhuur zuidelijk ten opzichte van het centrum ligt, zijn we nog steeds gemakkelijk bereikbaar. Wij zijn gelegen nabij drie belangrijke stations waaronder “James Bourchier” en of je nu in Sofia aangekomen bent met het vliegtuig, de bus of trein, metrolijn 2 verbindt de luchthavens en bus -en treinstations met de halte nabij onze vestiging. Heb je nog geen huurauto geboekt voordat je naar Sofia afreist? Boek er dan eentje als je onderweg bent naar onze vestiging via de app, telefonisch of online. Als je bij ons toekomt, kun je direct je voertuig oppikken!

Ontdek Sofia met je huurauto

De SIXT vestiging ligt nabij de Golden Bridges, Kerk van Bojana en Vitosha en deze trekpleisters moet je bezoeken! De Golden Bridges omwille van de onvergetelijke uitzichten, de Kerk van Bojana om de rijke historische geschiedenis van de site te ontdekken en Vitosha om tot rust te komen en één te worden met de prachtige natuur. Wat ook niet mag ontbreken, zijn de fantastische muurschilderingen.