Duni/Marina Royal Palace

Duni/Marina Royal Palace AUTOVERHUUR

adres

Duni Royal Resort, 8133 Duni

GDS-Code: BOJ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

10:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Duni/Marina Royal Palace

Wat maakt autoverhuur Duni zo speciaal?

24-uursservice:

Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar, wanneer dat ook is.

Nieuwe vloot:

Je bent bij ons verzekerd van de nieuwste modellen auto’s.

Klantenservice:

Ervaar makkelijke communicatie met de medewerkers in het Engels.

 

Betaalbare luxe:

Tegen voordelige prijzen rijd jij in comfortabele voertuigen.

Duni auto huren

In de Bulgaarse badplaats Duni vind jij luxe en rust. Deze til jij naar een hoger plan met een auto van SIXT autoverhuur in Duni. Ervaar de vrijheid om de afwisselende omgeving van Duni te ontdekken in een stationwagen of een sedan. Op zoek naar nog meer comfort? Dan ga je voor een premium uitvoering. Je maakt jouw reis nog leuker met een van onze boekbare extra’s zoals een persoonlijke schadedekking en een navigatiesysteem. Wil je het rijden verdelen om zelf ook ongestoord je ogen uit te kijken? Kies er dan voor om twee bestuurders aan te melden en geniet ook zelf ongestoord van de uitzichten.

Duni auto huren

SIXT vestiging in Duni

Autoverhuur Duni is eenvoudig te vinden en te herkennen. Zo verspil jij geen tijd die je ook kunt gebruiken om met je auto op avontuur te gaan. Er is op deze locatie geen fysiek SIXT kantoor. Je kunt je bij aankomst op de afgesproken tijd melden bij de receptie van het Duni Royal Resort en daar helpt een medewerker je verder. Op aanvraag kun je de auto ook buiten openingstijden weer inleveren. Hiervoor wordt geen meerprijs in rekening gebracht. De auto ophalen buiten openingstijden is ook mogelijk, tegen een vergoeding en in overleg.

Ontdek Duni met jouw huurauto

Duni ligt aan het bijzondere natuurreservaat Alepu. Langs de kust van de Zwarte Zee, vind je hier een grote diversiteit aan flora en fauna. De plek is bijzonder interessant voor vogelspotters, vanwege beschermde en zeldzame populatie watervogels die je hier kunt waarnemen.