Gold Coast Luchthaven Coolangatta

Gold Coast Luchthaven Coolangatta AUTOVERHUUR

adres

Terminal Building, 4225 Coolangatta


Telefoon: +61-7 5536 6044

GDS-Code: OOL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 22:30

Vakanties:

07:30 - 22:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Gold Coast Luchthaven Coolangatta

Wat maakt autoverhuur in Gold Coast zo speciaal?

Handige airport locatie:

Ontdek Gold Coast en kustgebied vanaf de luchthaven.

Achteraf alles betalen:

Wijzig gerust je boeking en betaal gewoon later.

Engelse communicatie:

Onze medewerkers zijn in het Engels altijd bereikbaar.

Luxe auto’s, voordelige prijzen:

comfortabele auto’s voor weinig extra kosten.

 

SIXT locatie op de luchthaven van Gold Coast

Welkom in avontuurlijk Australië. Wie aankomt op de luchthaven van Gold Coast (OOL) ontdekt dat een auto huren hier heel gemakkelijk is. Dat doe je natuurlijk bij de autoverhuur van SIXT. Met een huurauto kun je in Gold Coast overal naar toe. Er is hier een fijn aanbod van huurauto’s en je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een gezinssedan of een SUV om het prachtige gebied te verkennen. Bovendien kun je profiteren van zeer veel extra’s, zoals een automaat, diverse veilige kinderstoelen of navigatie. Met een huurauto van SIXT op de luchthaven van Gold Coast is je reis meteen een succes. Have fun!

SIXT locatie op de luchthaven van Gold Coast

Gold Coast luchthaven autoverhuur

Op Gold Coast airport vind makkelijk je de SIXT autoverhuur. Het bevindt zich aan de oostkant van het vliegveld bij de Coolongatta, dicht bij de kust. Vervolgens ga je via de uitvalsweg M1 richting de kunst of naar de stad Gold Coast. Vanaf het vliegveld is dat duidelijk aangegeven. Bij het auto verhuurstation van SIXT kun je bij terugkomst de huurauto laten staan. Het SIXT team staat klaar van 7 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Check vooraf even de tips en eventuele aanbiedingen, dat levert altijd iets op. Met je huurauto van SIXT op de luchthaven van Gold Coast kan je reis niet fout gaan.

Ontdek Gold Coast met je eigen huurauto

Gold Coast is een mooie avontuurlijke stad, in het noordoosten van Australië en is zeer geliefd bij toeristen en backpackers. Het leven speelt zich vooral af aan de spectaculaire kustlijn. Een boottocht naar de Gold Coast reef of Moreton Island is dan ook zeker een aanrader. Alle evenementen zijn makkelijk in je SIXT huurauto te bereiken, zoals de Morning tea cruise naar Surfers Paradise bijvoorbeeld. Snorkelen, kajakken of een walvissafari zijn hier ook ten zeerste aan te raden. Net als de vele prachtige hike-tochten.