BWM car villa spring
Launceston

Auto huren Launceston – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u na een lange reis bent aangekomen in Launceston in het noorden van Australië, wilt u graag zo snel mogelijk de stad bekijken of wat boodschappen doen. Bent u met het vliegtuig aangekomen? Dan kunt u op luchthaven Launceston snel een auto bij ons huren. Wanneer u alles geregeld hebt met de autoverhuur en Launceston heeft haar winkels nog geopend, kunt u meteen op stap. Met deze huurauto rijdt u ook gemakkelijk naar een van de vele bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied Cataract Gorge. Onze autoverhuur helpt u graag met het huren van uw auto en staat klaar om u van dienst te kunnen zijn.

ALLE SIXT LOCATIES

Hoe huurt u een auto?

Een auto huren in Launceston kan op verschillende manieren. U kunt vooraf boeken op onze website, waar u precies kunt aangeven van wanneer tot wanneer u de auto wilt huren. Daarnaast kan dat ook via de applicatie op uw smartphone of tablet. Bellen kan ook altijd op het nummer +61-3-63919060, waar u direct geholpen wordt bij het huren van uw auto. Wij zijn geopend van 8:00 uur tot 22:00 uur, maar het ophalen en brengen van uw auto kan 24/7. U kunt bij ons goedkoop een auto huren, bij onze verschillende automerken, zoals Nissan en Hyundai krijgt u scherpe prijzen wanneer u voor een bepaalde periode boekt. Deze voordelen vindt u bij ons op de website. 

BWM car villa spring
Bekijk meer Bekijk minder
friends joy outdoors

Alle voordelen bij elkaar

Om onze autoverhuur en Launceston te combineren huurt u een auto al vanaf EUR22,00 per dag. Voor deze goedkope autoverhuur krijgt u altijd een aantal gratis kilometers en betalen doet u online of bij het autoverhuurbedrijf heel gemakkelijk met uw credicard. Wist u dat Launceston de op twee na oudste stad van Australië is? De stad heeft veel oude gebouwen en is daardoor prachtig om een stadswandeling doorheen te maken. Als wijnliefhebber bent u er op de juiste plaats, er zijn verschillende wijnmakerijen. Met de huurauto rijdt u gemakkelijk van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Het apart bij te boeken navigatiesysteem maakt dit alleen nog maar handiger. Een auto van Sixt is gemakkelijk en doeltreffend: u heeft voor weinig geld een goede auto en daarmee een zorgeloze vakantie.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties