airport generic 17
Hobart Luchthaven

Hobart Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

273 Kennedy Drive, 7170 Cambridge

GDS-Code: HBA

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 17:45

Vakanties:

07:00 - 17:45

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hobart Luchthaven

Voordelig een auto huren bij Hobart Luchthaven

Voor een verre reis naar Hobart op het Australische eiland Tasmanië wilt u natuurlijk zeker weten dat u bij aankomst een betrouwbare huurauto kunt vinden. Dit is waar Sixt uitkomst biedt! U kunt bij ons namelijk tegen zeer scherpe prijzen een toch in uitstekende staat verkerende auto huren bij Hobart Luchthaven (HBA). Onze balie in de Car Rental Hall is dankzij de opvallende oranje kleur eenvoudig te herkennen. Als u van tevoren via het internet reserveert, hoeft u enkel nog maar de sleutels op te halen en rijdt u na aankomst in nog geen half uur door naar het centrum van de stad.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
city hobart small1

Autoverhuur bij Hobart Luchthaven, maar dan alleen snel en voordelig

Behalve goedkope autoverhuur, geeft Sixt u uiteraard ook de mogelijkheid meer van Hobart te zien. De Cascade Brewery, een historische bierbrouwerij uit 1832, en de markt van Salamanca aan de haven zijn enkele van de toeristische attracties die u eenvoudig met een huurauto kunt bereiken. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan de prachtige botanische tuinen en aan Mount Wellington, vanaf waar u een geweldig uitzicht over de stad en de baai heeft.

city hobart small2

Zie meer van Tasmanië door een auto te huren bij Hobart Luchthaven

Onze autoverhuur bij Hobart Luchthaven stelt u tenslotte ook in staat meer van Tasmanië te zien. Rijdt u bijvoorbeeld eens naar de oude gevangenissen van de voormalige strafkolonie in Port Arthur, 80 kilometer naar het zuidoosten. Verder staat het eiland vooral bekend om de prachtige natuur. Freycinet National Park aan de oostkust is een aanrader met prachtige stranden en rotsformaties. In de binnenlanden vind u nog meer natuurparken waar u moeiteloos urenlange wandelingen kunt maken. Met Sixt kunt u het allemaal ontdekken!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.6 / 5 Beoordelingen

Russell K.

Note the Sixt rental is partnered with eastcoast car rental who use their cars and facilities, and i Can’t speak highly enough of them for my first time booking. Outstanding customer service and the car checkout process was one of the smoothest and most thorough ever

Ryohei J.

いつも新しい車を貸してくれます

Ryohei J.

(Translated by Google) Always lend me a new car

 

(Original)

いつも新しい車を貸してくれます