city hobart content
Hobart

Auto huren Hobart – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u op reis naar Hobart op het Australische eiland Tasmanië, dan is een auto huren bij Sixt autoverhuur zo geregeld. Meteen op Hobart International Airport (HBA) staan we namelijk voor u klaar met een uitgebreid assortiment van degelijke huurauto's. U kunt ons op de luchthaven vinden in de duidelijk aangegeven Car Rental Hall en we zijn dagelijks van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend. Wilt u buiten de openingstijden een auto ophalen of inleveren? Neem dan even contact met ons op en we regelen het zo voor u. Vanaf het vliegveld rijdt u vervolgens in ongeveer 20 minuten naar het centrum van Hobart aan de andere kant van de rivier de Derwent.

ALLE SIXT LOCATIES

Zie meer van Hobart en Tasmanië

Onze autoverhuur en Hobart vullen elkaar uitstekend aan. Door bij ons een auto te huren zijn de vele toeristische bezienswaardigheden van de stad namelijk goed te bereiken. Zo rijdt u moeiteloos naar de verschillende musea van Hobart. Ook de bijna twee eeuwen oude botanische tuinen zijn met een auto goed te bereiken. De Cascade Brewery is een nog altijd in werking zijnde bierbrouwerij uit 1832 en een andere belangrijke toeristische trekpleister. Een auto huren in Hobart biedt daarnaast ook uitkomst om de rest van Tasmanië te verkennen. Onderneemt u bijvoorbeeld eens een dagtocht naar het prachtige Cradle Mountain-Lake St Clair National Park, iets minder dan twee uur ten noorden van de stad. Hier kunt u heerlijk ontspannen in de ruige, ongerepte Australische natuur.

city hobart content
Bekijk meer Bekijk minder
city hobart small2

Betrouwbare en toch goedkope autoverhuur

Wat de service van onze autoverhuur betreft hoeft u zich tenslotte ook geen zorgen te maken. We zijn een autoverhuurder met ruim een eeuw ervaring en weten dus als geen ander wat onze klanten willen. Zo is het boeken van een huurauto via onze website of met onze app voor smartphones en tablets al in enkele minuten geregeld. Ook stellen we u enkel nieuwe auto's ter beschikking van maximaal 6 maanden oud. Zo kunt u in Hobart onder meer kiezen voor een handige, compacte Nissan of zelfs voor een luxueuze Holden van Australische bodem. Accessoires zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem kunnen we ook probleemloos voor u in orde brengen. Sixt autoverhuur en Hobart staan dus garant voor een probleemloze reis naar Tasmanië!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties