Coolangatta

Autoverhuur in Coolangatta, Australië  

Wie een auto huurt bij de SIXT autoverhuur in Coolangatta kan meteen gaan genieten van de staat Queensland in Australië. Je reis naar deze stad wordt daardoor een stuk makkelijker. Je vindt de SIXT autoverhuur aan de terminal drive bij het vliegveld. Hier kun je auto’s huren voor zowel vrije tijds als zakelijk gebruik. Dat maakt Coolangatta overzichtelijk voor iedere reiziger die het kustgebied wil ontdekken. Je kunt de huurauto’s eenvoudig upgraden en bovendien kiezen uit diverse stationwagens, comfortabele sedans of iets anders. De keuze bij SIXT in Coolangatta afgestemd op jouw bestemming.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Coolangatta  

Er zijn meerdere categorieën bij SIXT in Coolangatta, en alle huurauto’s zijn er in diverse huurperiodes. Zo huur je hier makkelijk een sedan of gezinsauto voor een week of misschien een auto voor een dag. De extra’s voeg je ook direct toe, zoals een handige automaat of kinderstoelen als je die nodig hebt. Voor details check je even de SIXT app en bedenk dat het ophalen en terugbrengen in Coolangatta ook heel soepel gaat, dus start met boeken.

 

SIXT diensten in Coolangatta  

Handige tips bij een bezoek aan Coolangatta 

In Coolangatta een huurauto regelen zonder creditcard:

Met voldoende geld op je rekening kan je een auto huren bij SIXT.

Huur gerust luxere auto’s in Coolangatta:

Betaal je huurauto later. Ook kun je kosteloos wijzigen mocht je bezoek anders lopen.

Een auto huren onder 25 jaar in Coolangatta:

Een bestuurder kan vanaf 18 jaar een auto huren. Een rijbewijs van minimaal 1 jaar hebben is een vereiste.

Wat te doen in Coolangatta? 

Coolangatta is een spectaculaire stad aan de Australische Gold Coast. De kust hier is wereldberoemd en je kunt er eindeloos duiken en snorkelen. Je vindt er exotische stranden, zoals Greenmouth beach en Kirra Hill. De kust is adembenemend en niet heel druk. Maar wie de stad in wil moet zeker naar Captain Cook Memorial en lighthouse.

Tips voor Coolangatta in de winter

Coolangatta is in het najaar en de winterperiode de plek om walvissen te gaan spotten. Dit is echt iets van je bucketlist en is op deze plek meer spectaculairder dan elders ter wereld. Daarna kun je met je SIXT huurauto ook prachtige plaatsen bezoeken in de winter, zoals het strand van Coolangatta met zijn heerlijke uitgaansleven.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties