Prijs weergeven

Ford C-Max huren

Bij de autoverhuur van Sixt kun je voordelig een Ford C-Max huren. Als het gaat om autorijden, dan heeft iedereen zijn of haar favoriete merk en model. Daarnaast hangt de keuze van het model af van de situatie waarin je het voertuig wilt gebruiken. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan voertuigen en kun je bij ons de auto huren die past bij jouw smaak en wensen. Met een Ford C-Max geniet je van optimaal rij- en zitcomfort tijdens al uw privé- of zakelijke ritten!

  • One-way huur mogelijk
  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Bijrijder mogelijk
Ford C-Max huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Specificaties van de Ford C-Max

Het Ford C-Max model is ontworpen voor comfort voor zowel de bestuurder als de inzittenden. De herkenbare vormen van de Ford C-Max zijn bewust gekozen voor een goede combinatie tussen zitcomfort en aerodynamica. De Ford C-Max is tevens uitgerust met technologische hoogstandjes die het manoeuvreren met deze auto vergemakkelijken. Je hebt de beschikking over Active Park Assist en Hill Start Assist. Met Active Park Assist neemt de auto het stuur over tijdens het inparkeren terwijl je slechts het gaspedaal, de versnelling en de rem bedient. Hill Start Assist zorgt ervoor dat je, zonder achteruit te rollen, weg kunt rijden op een helling.

Een auto huren bij Sixt

Bij Sixt heb je altijd een ruime keuze uit ons aanbod aan huurauto's, zodat je altijd rijdt in je favoriete model. Voor veel zit- en rijcomfort kun je een Ford C-Max  huren voor je vakantie, een uitstapje of voor een zakelijke rit. Met de Ford C-Max ben je er zeker van dat u al de inzittenden comfortabel meereizen met voldoende beenruimte.

Andere Ford modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren