Prijs weergeven

Citroën C4 Cactus huren

Wilt u ook gezien worden in deze trendy auto? Deze unieke Citroën combineert eenvoudige techniek met een spectaculair uiterlijk. Met de turbo driecilinder rijdt de Citroën C4 Cactus lekker mee. Het unieke uiterlijk van de wagen komt onder andere door de 'airbumps', deur-beschermende kussentjes aan beide zijkanten van de auto, welke bescherming bieden tegen lichte beschadigingen. Daarnaast rijdt deze auto zuinig en comfortabel.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • 5 zitplaatsen
  • Bijrijder mogelijk
Citroën C4 Cactus huurauto

De Cactus ziet er van binnen geweldig uit met dank aan zijn strakke dashboard. Twee grote schermen bieden de mogelijkheid alles te bedienen: van navigatie tot de airco en het multimedia systeem. De kofferbak heeft een inhoud van ruim 358 liter; zeker voldoende om al uw bagage mee te nemen. De zachte stoelen zijn met elkaar verbonden, waardoor het lijkt of u samen op de bank zit. Dit is erg gezellig in combinatie met het panoramische zonnedak; lekker licht! De Citroën C4 Cactus is erg luxe en daarbij zeer praktisch: een geschikte auto om er eens lekker op uit te gaan.

Waar u een Citroën C4 Cactus kunt huren

Sixt biedt u de mogelijkheid om een Citroën C4 Cactus te huren. Heeft u zin om eens een lekker dagje door Nederland te scheuren in deze stoere Citroën C4 Cactus? De stoelen van de auto worden dankzij de heerlijk zachte rugleuningen ook wel heuse fauteuils genoemd. Bij Sixt huurt u gemakkelijk een Citroën C4 Cactus, met meer dan 2000 vestigingen wereldwijd is er altijd wel een locatie in de buurt waar u wilt rijden.

Citroën C4 Cactus huren bij Sixt autoverhuur

Met ruim 100 jaar ervaring bent u voor het huren van een Citroën C4 Cactus bij Sixt aan het juiste adres. Indien u na het lezen van dit stuk toch een andere auto dan de Citroën C4 Cactus wilt huren, kijkt u dan vooral rond op onze website. Sixt heeft de beschikking over allerlei merken en modellen huurauto's waardoor u altijd de auto kunt huren die het beste aansluit op uw plannen.

Andere Citroën modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren