Huur 100% elektrisch bij SIXT en bespaar tot 15%

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

De nieuwste elektrische premium auto's

Nieuwe technologie niet ouder dan 6 maanden

Keuze om de auto niet volledig opgeladen in te leveren

Bespaar tijd met onze laaddiensten

Uitgebreid laadnetwerk

Meer dan 350.000 laadstations verspreid over heel Europa

Laadkabel inbegrepen

Laadkabel (type 2) en thuislader inbegrepen bij elke verhuur

Tot wel 15% korting op je elektrische huurauto

Kies een locatie

  • Tot 15% korting op alle elektrische reserveringen in Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland

Kies je data

  • Huurlengte: 3-27 dagen
  • Boekingsperiode: 04.05.2023 t/m 30.06.2023
  • Huurperiode: 04.05.2023 t/m 14.07.2023

Kies je voertuigcategorie

  • Geldig voor alle elektrische voertuigen, met uitzondering van vrachtwagens en bestelwagens
Algemene Voorwaarden

Alles wat je moet weten over elektrisch vervoer

Neem je milieuvriendelijke gewoonten mee op reis

Terwijl we allemaal stappen zetten naar een groenere wereld in ons dagelijks leven, is SIXT er om je te helpen een kleinere CO2 voetafdruk te maken tijdens je reizen. Elektrische mobiliteit is voor sommigen misschien een nieuw en verwarrend onderwerp, maar in werkelijkheid is het heel eenvoudig. We hebben alle middelen die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je klaar bent om te vertrekken in je elektrische huurvoertuig. In onze veelgestelde vragen vind je antwoorden op de volgende vragen en meer.

- Hoe je jouw gehuurde EV kunt opladen

- Waar je jouw gehuurde EV kunt opladen

- Hoeveel kost het om het voertuig op te laden?

- Hoe ver kan men rijden op een volle batterij?

- Kortingen en voordelen van EV's voor zakelijke klanten

Rijd de toekomst in met elektrisch vervoer van SIXT

Dezelfde SIXT. Nieuw tijdperk.

Al meer dan 100 jaar streeft SIXT ernaar om je de nieuwste autotechnologie te bieden. We gaan met de tijd mee, zonder het gemak en comfort dat je gewend bent uit het oog te verliezen. Met de komst van elektrische mobiliteit voorzien we al onze producten van de beste premium elektrische voertuigen. Of je nu voor de lange termijn huurt, voor korte reizen, voor zaken of vrije tijd, wij hebben het premium elektrische voertuig dat perfect past bij je reis. Met alles wat je nodig hebt inbegrepen in je huur, is het alsof je al die tijd al elektrisch reed.

Zeg hallo tegen onze elektrische vloot

Ontdek Meer

Is er een laadkabel inbegrepen bij de huurauto?
Hoe kan ik de auto opladen?
Waar kan ik de auto opladen?
Wie is verantwoordelijk voor de kosten van het opladen?
Hoever kan ik rijden met een volle accu?
Hoe verschilt rijden in een elektrische auto van een niet-elektrische auto?
Hoe ontvang ik korting als zakelijke klant?
Welke lange termijn ev-oplossingen zijn beschikbaar voor zakelijke klanten?

Actievoorwaarden

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor reserveringen die via deze pagina zijn gemaakt; de hoogte van de korting is afhankelijk van de geselecteerde autocategorie; de korting is geldig op basis van beschikbaarheid bij vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland (De beschikbaarheid van de voertuigcategorieën hangt af van het land); boeking is enkel geldig voor elektrische voertuigcategorieën maar niet voor specifieke modellen; De getoonde prijzen zijn reeds inclusief de korting; voorbehoud wordt gemaakt voor eventuele prijswijzigingen ; de korting is niet geldig op de locatietoeslag en op extra’s zoals verzekeringen, kinderzitjes en GPS; andere acties of corporate tarieven kunnen niet met deze actie worden gecombineerd; deze actie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet; op alle reserveringen zijn de algemene huurvoorwaarden van SIXT van toepassing die u hier treft.

Dit aanbod is beschikbaar bij sixt-stations in de volgende landen. Houd er rekening mee dat de aanbiedingsvoorwaarden per land kunnen verschillen:

- Voor huren in Duitsland geldt de korting vanaf 3 to 27 dagen met een ophaaldatum van uiterlijk 28.09.2023 en een retourdatum van uiterlijk 30.09.2023. Er geldt een uitsluitingsperiode van 01.07.2023 tot 13.08.2023.

- Voor huren in Italië geldt de korting vanaf 3 tot 27 dagen met een ophaaldatum van 13.12.2023 en een inleverdatum van 15.12.2023. Er geldt een uitsluitingsperiode van 01.07.2023 tot 31.08.2023.

- Voor huren in Frankrijk geldt de korting vanaf 3 tot 27 dagen met een ophaaldatum van uiterlijk 28.06.2023 en een inleverdatum van uiterlijk 30.06.2023.

Verwijzing naar de weergegeven prijzen:

- BMW iX: vanaf € 79/dag. Prijsvoorbeeld voor een online reservering in mei 2023 voor een huur van 7 dagen voor BMW iX (100% elektrisch) met de optie ‘online betalen’ bij locatie Amsterdam West incl. Diefstalbeveiliging en basisdekking met € 1.750 eigen risico alsmede 1.400 km.

- Tesla Model 3 vanaf € 69/dag. Prijsvoorbeeld voor een online reservering in mei 2023 voor een huur van 7 dagen voor BMW iX (100% elektrisch) met de optie ‘online betalen’ bij locatie Amsterdam West incl. Diefstalbeveiliging en basisdekking met € 1.750 eigen risico 1.100 km.