Prijs weergeven

Bestelbus en vrachtwagen huren Maastricht

Wanneer u gaat verhuizen in de omgeving van Maastricht met uw gezin of alleen, dan is het wellicht handig om een busje te huren. U kunt dan op uw gemak al uw persoonlijke spullen zoals meubels en kasten inladen in een van onze busjes.

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Een busje huren in de regio Maastricht gaat zeer gemakkelijk bij Sixt autoverhuur.

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

Het grote voordeel van een bus huren bij onze organisatie is de goede service en klantvriendelijkheid. U kunt al op een zeer korte termijn een busje huren, zodat u het geen weken van te voren hoeft te reserveren. Wij hebben een breed assortiment busjes te huur. Zo kunt u niet alleen bestelbusjes huren, maar kunt u ook goedkoop personenbusjes huren. We hebben personenbusjes voor 5, 7 en 9 personen te huur.

 

 

 

Sixt bestelbus locaties in Maastricht

Goedkoop een bus of bestelauto huren bij Sixt in Maastricht

Sixt autoverhuur maakt een busje huren mogelijk op meerdere locaties in Nederland en het buitenland. In Maastricht wordt u zoals u gewend bent van Sixt autoverhuur op een klantvriendelijke wijze geholpen. Voor het huren van uw busje kunt u uw busje gemakkelijk en goedkoop reserveren via onze overzichtelijke website. U kunt dan een tijdsperiode afspreken en uiteraard kunt u een keuze maken uit wat voor soort busje u wilt huren, zoals een bestelbus, personenbus of een vrachtwagen. Als u niet zeker weet welk formaat busje in uw situatie handig is, kan Sixt autoverhuur u informatie geven en u helpen bij uw keuze busje huren. U kunt 7 dagen per week bij de autoverhuur in Maastricht terecht. U maakt een afspraak en haalt uw sleutels op bij de balie. Hier wordt u geholpen door een van de vriendelijke medewerkers van deze verhuurservice. Vervolgens kunt u op de parkeerplaats uw busje ophalen.

Auto huren Maastricht

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren