Prijs weergeven

Bestelbus en vrachtwagen huren Leiderdorp

U gaat verhuizen! Er moet aan een hoop gedacht worden en er moet een hoop geregeld worden. Verloopt alles volgens de planning? Of komt u er op het laatste moment achter dat u nog een busje nodig heeft om uw spullen in te verhuizen? Geen paniek, Sixt kan u helpen. 

 

 

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Ons team in Leiderdorp verheugt zich op uw komst en zal u uiteraard bij al uw vragen en wensen van dienst zijn!

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

Bij Sixt in Leiderdorp kunt u voordelig een busje huren. Wij hebben een ruim assortiment aan busjes voor u klaar staan in Leiderdorp. Zo kunt u een bestelbus huren, een vrachtwagen huren voor de grotere verhuizing of een personenbus huren voor het geval u meerdere personen tegelijkertijd wilt vervoeren. We hebben een personenbus voor 5, 7 en 9 personen te huur. Kortom, bij Sixt in Leiderdorp kunt u goedkoop en gemakkelijk een busje huren die bij uw gelegenheid past.

 

 

Busje of bestelwagen huren bij Sixt Leiderdorp

Bij Sixt kunt u goedkoop en gemakkelijk een busje huren. Via onze overzichtelijke boekingspagina kunt u snel uw boeking maken. Bij Sixt kunt u op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland een bestelbusje, een personenbusje of een auto huren. In Leiderdorp wordt u zoals u gewend bent van Sixt autoverhuur op een klantvriendelijke wijze geholpen. U kunt 7 dagen per week bij deze autoverhuur terecht voor een busje huren. U maakt een afspraak en haalt uw sleutels op bij de balie. Hier wordt u geholpen door een van de vriendelijke medewerkers en na uw keuze kunt u op simpelweg de parkeerplaats uw busje ophalen.

Auto huren Leiderdorp

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren