Prijs weergeven

Bestelbus en vrachtwagen huren Delft

Heeft u de behoefte om een busje huren in Delft te huren? Stel dat nu net die grote verhuizing voor de deur staat. Hoe gaat u al uw kostbare spullen op een veilige manier vervoeren zonder teveel te betalen? In deze situatie kunt u goedkoop een busje huren in Delft bij ons.

 

 

Bestelbus en vrachtwagen huren bij Sixt

Ons professionele team in Delft staat klaar om u met al uw wensen en vragen te helpen.

Busje huren: Categorie A

Busje huren

Bus huren: Categorie V

Bus huren

Bestelbus huren: Categorie S

Bestelbus huren

Vrachtwagen huren: Categorie W

Vrachtwagen huren

Sixt is de wereldwijde specialist op het gebied van auto en bus huren. Wij hebben een ruim aanbod aan bussen, zo hebben we niet alleen een bestelbus te huur, maar ook personenbusjes voor 5, 7 en 9 personen. Een busje huren doet u voordelig en snel bij Sixt in Delft.

Een bus huren in Delft is zo geregeld met Sixt

U kunt bij Sixt in Delft omgeving eenvoudig een bestelbus huren bij onze locaties Den Haag Centraalstation en Rotterdam The Hague airport. De locaties zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, en Den Haag Centraalstation is tevens bereikbaar op zaterdag. U maakt uw reservering door te bellen met 023 - 56 986 56, door te reserveren bij een Sixt balie of door hier op de website te boeken. De Sixt iPhone, Android en Windows app maken het voor u mogelijk om met uw smartphone een busje te huren. Betalen doet u middels een creditcard. Bent u in het bezit van de Sixt Express kaart? Dan wordt het busje huren in Delft nog eenvoudiger. U kunt dan gebruik maken van de online incheck mogelijkheden of u gebruikt de geavanceerde Sixt Quick-Check-In Terminal.

Auto huren Delft

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren