Auto huren Eindhoven – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Eindhoven

Auto huren in Nederland: Almere Apeldoorn Dordrecht Maastricht Schiphol Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam Utrecht

Een auto huren bij Sixt in Eindhoven is de beste manier om Nederlands lichtstad te verkennen! Op maar liefst vier verschillende locaties in Eindhoven kunt u terecht voor autoverhuur. Dit maakt het nog gemakkelijker om direct een auto te huren: of u nu op de luchthaven of op het centraal station een auto nodig hebt, Sixt is er altijd voor u.

Aantrekkelijke autoverhuur in Eindhoven

In het prachtige Brabantse landschap ligt een stad die bekend staat om haar lampen van Philips en PSV: Eindhoven. Deze stad heeft meer te bieden dan veel mensen zich realiseren en dus is het een goed plan om met een huurauto op eigen houtje de stad te ontdekken. Sixt biedt u de mogelijkheid om een auto te huren die aan al uw wensen voldoet. Zo kunt u altijd rekenen op een betrouwbare huurauto en een uitstekende service. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw tevredenheid te waarborgen. Zo doen wij ons best om uw bezoek aan Eindhoven zo aangenaam mogelijk te maken. Hoewel wij niet kunnen zorgen voor zonneschijn, kunnen we er wel voor zorgen dat u in Eindhoven en omstreken overal komt waar u wil zijn.

Een auto huren bij Sixt

Hoewel Eindhoven goed bereikbaar is per trein, is het binnen de stad lastig om van de ene naar de andere plaats te komen. Er rijden immers geen trams of metro's. De charme van deze Brabantse stad is echter dat men alle bezienswaardigheden gemakkelijk per auto kan bereiken. Door een auto te huren bent u dan ook snel bij bijvoorbeeld het Van Abbemuseum of het Parktheater. 's Avonds kunt u nog een drankje nuttigen op het befaamde Stratumseind en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u niet meer thuis of bij uw hotel in Eindhoven kunt komen. Ook de zakelijke bezoeker van Eindhoven vindt wat hij nodig heeft bij Sixt. Een degelijke auto staat voor u klaar op de luchthaven en daarmee kunt u in uw eigen tempo en op het gewenste tijdstip naar de zakelijke districten van de stad rijden. Onze medewerkers helpen u graag verder en ze vertellen u graag meer over de voordelen van autoverhuur bij de aantrekkelijkste aanbieder van Nederland.

Bijvoorbeeld zijn er mooie Fiat en Smart in de verhuur. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen kunt u ook een Mercedes Vito huren.

of een ander busje huren in Eindhoven.

 
car image car image

Auto huren Eindhoven - Goedkoop en online bij Sixt autoverhuur!

 
 • Eindhoven Luchthaven
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  Ma. - Vr.08:00 - 22:00
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Eindhoven Centraalstation
  Kennedyplein 400 (parking P1)
  5611ZV EINDHOVEN

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Eindhoven De Hurk (Boels)
  Hurksestraat 36 c
  5652 AL Eindhoven

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Eindhoven Tongelre (Boels)
  Ruysdaelbaan 9
  5613 DX Eindhoven

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

Auto huren Eindhoven
 
 

Waarom bij Sixt huren?

 • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
 • Goedkoop een auto huren in Eindhoven
 • Autoverhuur in meer dan 100 landen
 • meer dan 180.000 huurauto's
 • 50.000 Duitse premium auto's
 • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland